Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

Σήμερα, στο σχολείο μας, γιορτάσαμε με ιδιαίτερη χαρά την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Οι δάσκαλοι των τάξεων αλλά και όλοι ανεξαιρέτως οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας επιμελήθηκαν εκπαιδευτικές δράσεις με σκοπό την κατανόηση του σημαντικού νοήματος και της ιστορικής αξίας αυτής της ημέρας από τα παιδιά.
Συγκεκριμένα, οι δύο πρώτες τάξεις τραγούδησαν όμορφα τραγούδια και απήγγειλαν ποιήματα. Επίσης, κατασκεύασαν ελληνικές σημαίες, σε μικρές ομάδες, υπό την επίβλεψη των δασκάλων τους.
Οι μαθητές της τρίτης και τετάρτης τάξης τραγούδησαν επετειακά τραγούδια και πραγματοποίησαν μια ομαδική δημιουργία που αφορούσε την απεικόνιση της λέξης “Ειρήνη” σε πολλές διαφορετικές γλώσσες.
Τέλος, οι μαθητές της πέμπτης και έκτης τάξης έδωσαν το δικό τους ηχηρό αντιπολεμικό μήνυμα, σχεδιάζοντας το σήμα της ειρήνης με τα σώματά τους υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους.
Συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που σχεδίασαν και συντόνισαν αυτές τις δράσεις και, φυσικά, στα παιδιά που ανταποκρίθηκαν με επιτυχία σε όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Χρόνια Πολλά και Ελεύθερα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...