Μαθαίνοντας τη σωστή διατροφή: Το ταξίδι της γεύσης και της υγείας

Το σχολείο μας δίνει έμφαση στην υγιεινή διατροφή και την επισιτιστική παιδεία, αξίες που αποτελούν θεμέλιο για την υγιεινή ζωή των μαθητών μας. Σε αυτό το πλαίσιο, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, υποδεχτήκαμε με χαρά τον Διαιτολόγο – Διατροφολόγο κ. Μοράρη Μανώλη, στο πλαίσιο της εορταστικής μας εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής και Επισιτισμού, η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Οκτωβρίου.

Ο κ. Μοράρης προσέφερε στους μαθητές του σχολείου μας μια εξαιρετική ομιλία για τον κόσμο της υγιεινής διατροφής. Μέσα από μια διαδραστική παρουσίαση, προσαρμοσμένη στην ηλικία των μαθητών μας, αναλύθηκε η διατροφική πυραμίδα, ξετυλίγοντας έτσι τα μυστικά μιας ισορροπημένης διατροφής. Μέσα από μια διαδραστική παρουσίαση, προσαρμοσμένη στην ηλικία των μαθητών μας, αναλύθηκε η διατροφική πυραμίδα, ξετυλίγοντας έτσι τα μυστικά μιας ισορροπημένης διατροφής. Οι μικροί μας φίλοι, με τη συνδρομή του κ. Μοράρη, ανακάλυψαν τη σημασία των σωστών διατροφικών επιλογών και την επίδρασή τους στην υγεία του ανθρώπου.

Οι πρακτικές συμβουλές και οι αφίσες που χάρισε στα παιδιά ο κ. Μοράρης προσέφεραν μια πολύτιμη μαθησιακή εμπειρία. Ενισχύοντας την ευαισθησία των μαθητών μας για τις διατροφικές τους συνήθειες, βοηθάμε στη δημιουργία μιας υγιέστερης και πιο συνειδητοποιημένης νέας γενιάς. Ευχαριστούμε πάρα πολύ και προσβλέπουμε και σε άλλες μελλοντικές συνεργασίες!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...